fredag 1 mars 2013

on



Senaste inläggen av andra

Nisse Apansson
Pedofiler och landsförrädare = BEO/Skolverket
Sluta gilla ·
· för 58 minuter sedan


Skriv en kommentar...

Melker Hising
Jag och några kompisar , drog till McDonalds och åt , så kom våran lärare och tvingade oss att slänga maten , är inte dom tvungna att ge oss tillbaka då????
Gilla ·
· Igår kl. 13:04 i området Västervik, Kalmar Län


85 personer gillar detta.

Melker Hising Ge pengarna tillbaka då??
Igår kl. 13:12 via mobil · Gilla

Michaela Malmgren Hammarlund Haha sötis Melker! :')<3
Igår kl. 13:16 via mobil · Gilla

Melker Hising HahaVisa översättning
Igår kl. 15:15 via mobil · Gilla

Tony Krantz Jag tycker ni ska göra likadant när er lärare sitter o äter på lunchen, det e bara gå in o ta deras mat o kasta den så får dom se hur det känns
för 17 timmar sedan · Sluta gilla · 9

Nisse Apansson Melker Hising, BEo är till för att skydda kriminella lärare, rektorer och andra fascister som "arbetar" vid Sveriges skolor. BEO anlitar IT-bolag för att radera information/kritik mot BEO på internet.
för 57 minuter sedan · Sluta gilla · 1



Skriv en kommentar...

Ellinor Tordell
Bara en liten fråga. Får en lärare slänga ut en elev från en lektion?
Gilla ·
· onsdag kl. 18:17 i området Landvetter, Västra Götaland


2 personer gillar detta.
Visa 6 kommentarer till

Tereze Ödgren Jag har använt mig av detta i klass 4 och 5 men då även gett eleven kvarsittning den tid den behövt vara utvisad. Då har eleven fått tillgodogöra sig det den skulle ha gjort under lektionen.
Igår kl. 09:41 via mobil · Gilla · 2

Skolverket Hej Ellinor!
I grundskolan, grundsärskolan, specialskolan, sameskolan, gymnasieskolan och gymnasiesärskolan får en lärare visa ut en elev från undervisningslokalen för högst resten av ett undervisningspass, om eleven stör undervisningen eller på annat sätt uppträder olämpligt, och eleven inte har ändrat sitt uppförande efter uppmaning från läraren.

Här kan du läsa mer om trygghet och studiero: http://www.skolverket.se/polopoly_fs/1.148960!/Menu/article/attachment/trygghet2013-01-23.pdf

Med vänlig hälsning Skolverket
för 6 timmar sedan · Gilla

Nisse Apansson Elinor Tordell, tjänstemän får INTE lägga sina händer på barn. BEO skyddar tjänstemän som begår övergrepp mot barn, det är BEOs uppgift. Kolla bara BEOs hemsida och alla hemmasnickrade ursäkter mot dem som skall anmäla. Kolla oxå att BEOs Caroline Dyrefors Grufman påminner barn att det tar 6 månader innan utredning är klar, vilket betyder DET ÄR INTE LÖNT GRABBEN/TÖSEN ATT ANMÄLA.
för 54 minuter sedan · Sluta gilla · 1


Skriv en kommentar...

Calle Hellman
http://www.youtube.com/watch?v=vsOs1DDLDD0&list=FLH10M1Q9bZjSgpLf9ianjUQ

så sant alla titta :)

Skolan Dödar Motivationen
www.youtube.com
Det här är en kort dokumentär som handlar om hur dagens skola dödar elevernas motivation och kreativitet. Innehållet i den här dokumentären är inspirerat av ...
Gilla ·
· Dela · onsdag kl. 12:56


2 personer gillar detta.

Skolverket Hej Calle! Tack för tips.
Vi tittar gärna på film.
för 23 timmar sedan · Gilla

Nisse Apansson Calle Hellman, Skoland uppgift är att lära barnen alla lögnerna om Adolf, Wallenberg etc etc. Barnen är under vapenhot från polisen tvingade att lära sig lögnerna, annars...
för 53 minuter sedan · Sluta gilla · 1


Skriv en kommentar...

Vera Danell
Hm, skrev nyss ett inlägg om legitimationen, men det syns inte här! Har ni censur så att alla kritiska inlägg rensas bort?!
Sluta gilla ·
· onsdag kl. 07:45 i området Dalarö, Stockholms Län


Du och Hanna Wincent gillar detta.

Vera Danell Jag gör väl ett nytt försök, så får vi se.
onsdag kl. 07:49 via mobil · Gilla · 1

Skolverket Hej Vera! Det var nog ett tillfälligt Facebook-fel för vi kan se båda dina inlägg. Det händer att vi tar bort inlägg men då handlar det till exempel om kränkande inlägg eller olämpligt innehåll.
Vänliga hälsningar Skolverket
Igår kl. 12:36 · Gilla

Nisse Apansson Vera Danell, BEO anlitar (folket tvingas betala) privata bolag för att radera bort kritik mot BEO på internet. Bl. a. fallet i Landskrona där 17-årig elev hotas av lärare Joakim Eringskog och psykolog Ulla Eklund för att eleven gjorde som lärare Eringskog bad, "att lämna synpunkter på demokratin". Nu gillades inte att Wallenberg nämndes av 17-åringen som fick sänkta betyg och vid två "möten" hotades att hålla käften om Wallenberg "om du inte vill få problem i framtiden" (Eringskog/Eklund). BEO GODKÄNDE HOTEN OCH SADE DET VAR OKEJ OCH BEO FÅR NU ÄTA UPP SITT BESLUT SOM FINNS ATT LÄS OM PÅ INTERNET VILKET BEO GÖR ALLT FÖR ATT RADERA.
för 47 minuter sedan · Sluta gilla · 1


Skriv en kommentar...

Adam Nieminen
Hej, Jag har två frågor jag skulle uppskatta att få svar på. 1: Måste inte skolan kontakta vårdnadshavare/förälder om en elev är borta från skolan 20% eller mer från skolan? 2: Får en rektor underkänna och bestämma att en elev inte kommer klara ett år/kommer behöva gå om redan fyra månader innan skolavslutningen?
Gilla ·
· den 22 februari kl. 19:30



Julian Hamsik Omarein om jag har förstått rätt så kan man inte bedöma om barn ska gå om 4 månader innan, faktum är at jag har uppfattat det som att man kan inte gå om sålänge föräldrarna inte är med på det alltså rekomenderar bara skolan att man går om inte kräver det. ps min info kan vara helt fel så se det inte som en säker källa men så här har jag hört
den 23 februari kl. 15:41 · Gilla

Adam Nieminen Tack för infon ^^ men måste ha ett svar från skolverket då det ger mig ett besked som är 100% säkert/sant
den 24 februari kl. 01:11 · Har redigerats · Gilla

Nisse Apansson Adam Nieminen, Tjänstemän får IN TE kränka barn/elever. BEO mörkar brott tjänstemän gör för att dölja organiserad brottslighet vid skolorna. Kolla hur regeringen tog bort lagen som kom den 1a april 2006. Den lagen var för bra för barnen och togs bort 2009 av pedofilerna som kallar sig "Regeringen".
för 45 minuter sedan · Gilla


Skriv en kommentar...

Fibreclay Pots
Hello, Can someone tell me what happens to my family if we disagree with compulsory schooling please ?
Gilla ·
· den 21 februari kl. 09:57



Fibreclay Pots Hej, Kan någon berätta för mig vad som händer med min familj om vi inte håller med obligatoriska skolgång tack?
den 21 februari kl. 09:58 · Gilla

Skolverket Hi Fibreclay Pots!

School attendance is compulsory for all children resident in Sweden. Children are required to attend school from the autumn term in the year they reach the age of 7, and the main rule is that compulsory school attendance ceases at t...Visa mer
den 22 februari kl. 12:41 · Gilla · 1

Fibreclay Pots Hello, thank you very much for replying.

I would really like to know more about what the penalties are and how they might escalate? As I don't know much about this, I imagine there is a wide range of possibilities. For example, is it a 50kr fine, or are you likely to lose your home because the fines are so large, or do the penalties involve any sort of physical force such as imprisonment or forced separation of children from their parents ?

I would also like to know how many days qualifies as non-attendance at school. If it is not fixed and it is subjective, then who decides and is academic progress taken into account ?

Thanks for any extra information you can help with.Visa översättning
den 22 februari kl. 13:12 · Gilla

Nisse Apansson Fiberclay Pots, Swedish armed police will come to your home and brake your arms and kidnapp your children. Yesterday Swedish government closed blog and YouTube video (Swedish police destroying childs life) to prevent people from seeing the truth about the Swedish fascist-pedophile officials like the criminals that writes for Skolverket/BEO here.
för 41 minuter sedan · Gilla


Skriv en kommentar...

Håkan Lövkvist
Asså ni måste göra nått åt skolmaten på en del skolor. Det börjar bli för mycket vegetariskt och det är inte sånt vi ungdomar behöver så mycket av. Vi måste ha kött så vi orkar hel skoldagen! För man blir så trött i skolan om man inte får i sig bra mat och om man är trött orkar man inte jobba då får man sämre betyg och deg är inte bra.. Så det får ni ändra på!!
Sluta gilla ·
· den 20 februari kl. 17:10 i området Visby, Gotlands Län


Du gillar detta.
Visa 2 kommentarer till

Skolverket Hej Håkan!

Enligt skollagen ska skolan servera kostnadsfri skollunch till elever i grundskolan och den ska vara näringsriktig, däremot anges inte hur måltiderna ska vara utformade. *
Om du inte är nöjd med maten kan du i första hand vända dig till sk...Visa mer
tisdag kl. 10:01 · Gilla

Henrik Ragnarsson Låås De flesta behöver mer vegetariskt!
onsdag kl. 00:03 · Gilla

Nisse Apansson Håkan Lövkvist, Regeringen vill att folket skall vara trötta och fattiga, det är meningen. Du skall inte orka tänka själv och ha ork/tid att kritisera makten för då hotas du och straffas som den 17-åring i Landskrona som pratade om Wallenbergs makt i samhället och fick mottaga hot från lärare Eringskog, psykolog Ulla Eklund och från Skolinspektionens jurister Svedenstedt, Scholander Blyhammar m.fl.
för 29 minuter sedan · Sluta gilla · 1


Sebastian Ramirez
Jag har fortfarande inte fått något svar på mina mail angående hur många papper som fanns i min ansökan. Överväger att anmäla detta till JO. Jag har rätt att få veta detta så jag vet vad jag ska skicka in i min komplettering som ska vara inne på fredag. Det tog 15 månader att få veta att jag måste komplettera. Men jag fick inte lång tid på mig att fixa med kompletteringen. Det är inte rättvist.
Sluta gilla ·

 Gilla ·
· den 19 februari kl. 08:42 via Facebook for Windows Phone



Skolverket Hej Sebastian!
Du kan ringa till oss på telefon 08-527 332 00 för information om din ansökan om lärarlegitimation.
Med vänlig hälsning Skolverket
den 19 februari kl. 11:54 · Gilla

Sebastian Ramirez Lustigt. Till en annan person här på er sida så beklagar ni djupt att hans legitimation dröjer. Jag får inte ens en ursäkt för att det tagit 15 månader att få veta att jag måste komplettera. Jag väntar på samtal från en av er.
den 19 februari kl. 12:16 · Gilla · 1

Skolverket Hej igen Sebastian! Naturligtvis beklagar vi djupt att också din lärarlegitimation dröjer. Med vänlig hälsning Skolverket
den 19 februari kl. 15:08 · Har redigerats · Gilla

Nisse Apansson Sebastian Ramirez, det som är till nackdel för Sveriges tjänstemanna-pedofiler "glöms" lätt bort och hamnar i papperskorgen. Skolinspektionen/BEO är till för att mörka brott Sveriges fascist-pedofil-regering med dess kreatur gör mot barn. Sverige regering med dess kreatur, Skolinspektionen osv, är världens största och mest organiserade pedofil-nätverk.
för 23 minuter sedan · Sluta gilla · 1


Skriv en kommentar...

Fibreclay Pots
I live in Sweden. My sons are 1 and 3. I heard that school is compulsory from the age of 7. Could someone take me through what that means please ?
Sluta gilla ·
· den 18 februari kl. 16:38


Du gillar detta.
Visa 2 kommentarer till

Sara Blümel Would you mind expanding upon why you would disagree? I'm curious.Visa översättning
den 19 februari kl. 12:37 · Sluta gilla · 1

Fibreclay Pots I don't know exactly what compulsory schooling means yet, so it is hard to explain why I disagree. i.e. I don't know what are the chain of consequences for disagreeing. But in general I think that when something is compulsory it tends to reduce your enthusiasm. Imagine if your employer made your job compulsory from now onwards.Visa översättning
den 19 februari kl. 13:27 · Sluta gilla · 1

Nisse Apansson In a few words... "Swedish school and governemnt is one big fraud".
för 22 minuter sedan · Sluta gilla · 1


Skriv en kommentar...

Staffan Vikström
Nu har jag skickat tre mail om att få ut allmänna handlingar från er utan att få ett svar. Enligt lagen skall ni lämna ut allmänna handlingar utan dröjsmål. Måste man gå vägen via JO för att få ut handlingar???
Sluta gilla ·
· den 7 februari kl. 22:26


Du gillar detta.

Skolverket Hej Staffan!
Du är välkommen att mejla din förfrågan till: upplysningstjansten@skolverket.se,
så ska vi hjälpa dig med ditt ärende. Vi behöver veta vilka handlingar det gäller, men självklart ska vi lämna ut allmänna handlingar skyndsamt.

Med vänlig hälsning Skolverket
den 8 februari kl. 11:50 · Gilla

Nisse Apansson Staffan Vikström, Skolverket/BEO är upptagna med att spionera på och anlita privata bolag för att radera kritik mot Skolverket/BEO på internet. det har BEO varit upptagna med nu i 8 månader och lagt ned flera hundratusenkronor för att betala IT-bolag så att kritiken försvinner. Senast idag kollade BEO ifall IT-bolaget Peter Jörgne äger gjort sitt jobb.
för 18 minuter sedan · Sluta gilla · 1


Skriv en kommentar...

Anna Söderblom Andersson
Får en lärare skämma ut en elev framför klassen och peka ut en framför alla? Jag stör mig på det men det verkar inte finnas någon särskild lag för det? Om läraren vill säga något så ska han/hon ta det en och med en elev, inte framför hela klassen!
Sluta gilla ·
· den 7 februari kl. 22:16


Du och Martin Griffa gillar detta.
Visa 2 kommentarer till

Skolverket Hej Anna och tack för din fråga!

Det är nolltolerans mot kränkningar och diskriminering i skolan.
 Varje elev har rätt till en skolgång utan kränkningar eller våld och skollagen finns ett förbud för skolans personal att utsätta barn och elever för kränkande behandling.

 Om man upplever sig kränkt kan man i första hand tala med rektor eller en vuxen på skolan man har förtroende för som i sin tur kan prata med rektor. Rektor ska sedan anmäla den misstänkta kränkningen vidare till skolhuvudmannen som ansvarar för att saken utreds.

Om man i utredningen kommer fram till att det var en kränkning måste skolan vidta de åtgärder som behövs för att förhindra kränkningar i framtiden. Om man upplever att huvudmannen inte tar saken på allvar kan man vända sig till Barn- och elevombudet.

Med vänliga hälsningar Skolverket
den 11 februari kl. 16:49 · Gilla · 1

Anna Söderblom Andersson Okej, tack för svar!
den 11 februari kl. 19:47 · Gilla

Nisse Apansson Anna Söderblom Andersson, Skolstyrelsen/BEO snackar fint Anna men när BEO får in anmälan mot skola där tjänsteman är förövaren då hjälper BEO oftast läraren att komma undan. BEO är sedan 8 månader väldigt upptagna med att anlita IT-bolag som hjälper Skolstyrelsen att radera kritik mot BEO på internet. Senast idag checkade BEO ifall Peter Jörgnes bolag gjort sitt jobb som Du betalat.
för 16 minuter sedan · Sluta gilla · 1


Skriv en kommentar...

Zaga Ring
Helt ärligt min åsikt !
Hur tänker ni ? Alla skolor i Sverige slutar olika tider !
Jag flyttade till Ängelholm kan nu förstå vilken chock jag fick när jag fick veta tiderna .
På min förra skola så började vi halv nio varje dag och slutade kl 3 förutom på fredagar då slutade vi klockan 2. På denna nya skolan (nyhemsskolan) så börjar man kvart över åtta och senaste dagen är klockan kvart i fyra !! Hur mycket tror ni att vi ungdomar orkar med ? Det är ju inte konstigt att vi somnar på lektionerna eller skolkar ! Hoppas på nån sorts förendring !
Sluta gilla ·


Du och Sadaf Jaoshan gillar detta.

Skolverket Hej Zaga! Lagstiftningen säger att tiderna ska bestämmas lokalt, det vill säga schemat ska beslutas av respektive skolas rektor. Dock gäller för grundskolan att verksamheten får omfatta högst åtta timmar per dag (i de två lägsta årskurserna sex timmar per dag).
Prata med dina lärare om du upplever din skolsituation som allt för betungande.
Med vänlig hälsning Skolverket
den 7 februari kl. 12:56 · Gilla

Pontus Andersson Asså jädrar! Du slutar alltså klockan kvart i fyra? Det måste vara fruktansvärt! Har du läxor då också eller? Haha nää, men av erfarenhet så vet jag att det kommer bara bli tuffare när du kommer upp på gymnasiet så det är bara att tagga! #yolo
den 19 februari kl. 01:11 · Gilla · 1

Nisse Apansson Zaga Ring, DET ÄR MENINGEN ATT SKOLBARNEN SKALL BELJUGAS OCH VARA SÅ TRÖTTA ATT DEM INTE ORKAR KLAGA. SVERIGE DRIVS UTAV FASCIST-PEDOFILER OCH SKOLVERKETS UPPGIFT ÄR ATT MÖRKA BROTT REGERINGENS PEDOFILER BEGÅR MOT SVERIGES BARN.
för 12 minuter sedan · Sluta gilla · 1
















Skriv en kommentar...

Anton Liam Martini Kornienko
För det första, ni är skit.
 För det andra, hur anmäler man en rektor som bryter mot skolagen?
Sluta gilla ·

 Gilla ·
· den 7 februari kl. 15:01


Pontus Törner gillar detta.

Skolverket Hej Anton! Den myndighet som kollar om skolor följer skollagen är Skolinspektionen. Där finns också Barn- och Elevombudet som särskilt försvarar enskilda elevers rättigheter. Båda finns på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Barn-och-elevombudet/102207923158395?fref=ts
https://www.facebook.com/skolinspektionen?ref=ts&fref=ts
den 8 februari kl. 13:46 · Gilla

Nisse Apansson Anton Liam Martini Kornienko, MYCKET BRA ANTON!!!
för 16 minuter sedan · Sluta gilla · 1

Nisse Apansson Anton Liam Martini Kornienko for President!
för 16 minuter sedan · Sluta gilla · 1

0 kommentarer:

Skicka en kommentar